INCHIDE FEREASTRA 
  HOME      PRODUCATORI      INDEX LENTILE CONTACT      HARTA SITE      CONTACT 
  INTREBARI FRECVENTE - LENTILE CONTACT.RO
I.Contul tau de utilizator II.Cumparare, plata si livrare
Ce este un cont de utilizator la lentilecontact.ro? Cum pot sa cumpar un produs ?
Care sunt avantajele creerii unui cont de utilizator? Cum pot plati pentru produsele cumparate?
Cum imi creez un cont de utilizator? Pot folosi mai multe metode de plata?
Am uitat parola. Cum procedez?Cum se livreaza produsele?
Cum imi schimb parola ? Cum pot sa actualizez datele furnizate in formularul de inregistrare? Care este durata livrarii ?
Pot sa am mai multe adrese de livrare ?Este nevoie de semnatura mea la primirea produselor?
Ce inseamna serviciul Atentionare ?Cum pot sa imi determin cheltuielile de transport?
  
III. Probleme sau nelamuriri 
Cum procedez daca am o nelamurire sau vreau sa fac o reclamatie? Care sunt datele de identificare ale lentilecontact.ro ?
Ce trebuie sa fac daca am vreo problema cu comanda mea? Cum pot contacta lentilecontact.ro ?

I.Contul tau de utilizator

Ce este un cont de utilizator la lentilecontact.ro?  
Contul dumneavoastra la
www.lentilecontact.ro va permite identificarea dumneavoastra corecta si precisa de catre sistemul care gestioneaza activitatea lentilecontact.ro.
Dupa ce v-ati creat un cont de utilizator, pe baza adresei dumneavoastra de email si a unei parole pe care dumneavoastra o stabiliti veti putea avea acces la toate serviciile si facilitatile oferite de site-ul
www.lentilecontact.ro.

Care sunt avantajele crearii unui cont de utilizator?
Pentru a putea efectua comenzi/cumparaturi si pentru a participa la programele lansate de lentilecontact.ro este necesar sa va deschideti un cont de utilizator.
Daca acesta exista, pentru a comanda/cumpara trebuie sa va logati la contul dumneavoastra de utilizator.
Simpla consultare a listei de produse poate fi efectuata si fara inregistrarea dumneavoastra in baza de date a site-ului. Daca insa i puneti i in cosul dumneavoastra de cumparaturi unul sau mai multe produse, in momentul in care doriti sa lansati comanda, sistemul va va cere sa va creati un cont de utilizator sau sa il deschideti pe cel existent.
Cu ajutorul acestuia vor putea fi monitorizate comenzile dumneavoastra, se va putea face confirmarea comenzilor si a adreselor de livrare, se vor intocmi documentele financiare necesare si livrarea produselor se va desfasura in conditii corespunzatoare.
 
Cum imi creez un cont de utilizator?
Este necesar sa completati un formular cu datele personale (adresa, numar de telefon, etc.), necesare atat pentru identificarea dumneavoastra corecta, cat si pentru optimizarea livrarilor (veti primi produsele comandate la adresa dorita si veti putea fi contactat la numarul de telefon precizat).
Unele dintre aceste date trebuie completate obligatoriu (fapt precizat printr-o steluta in partea dreapta a denumirii rubricii), altfel contul dumneavoastra nu va putea fi validat.
Va puteti abona/sau nu la newsletter-ul periodic lentilecontact.ro
Veti putea inregistra adresa de e-mail a prietenului care v-a recomandat acest site si veti beneficia de un discount la prima comanda efectuata (optional).
Pentru a va identifica la conectarea pe contul dumneavostra este necesar sa introduceti adresa de email sa va alegeti o parola si sa o confirmati printr-o a doua introducere.
De asemenea va fi nevoie sa introduceti codul de pe o imagine care apare aleator pentru a avea certitudinea ca datele sunt completate de catre dumneavoastra.
Nu uitati sa studiati Conditiile generale de utilizare a serviciilor lentilecontact.ro pentru care va fi nevoie sa va dati acceptul inainte de a va crea contul de utilizator.
Apasati pe butonul Inregistreaza si, in scurt timp, veti primi un e-mail de confirmare generat automat de sistemul care gestioneaza site-ul. Va fi nevoie sa accesati link-ul pe care-l primiti pe e-mail pentru a confirma corectitudinea adresei de e-mail si a incheia operatiunea de creare a contului de utilizator.
Veti efectua procedura de inregistrare o singura data. Dupa aceea, toate comenzile dumneavoastra vor fi efectuate in baza acestui cont de utilizator.

Am uitat parola. Cum procedez?
In cazul in care v-ati uitat parola, selectati CONTUL MEU din partea superioara a ecranului sau din partea dreapta si apasati pe linkul special creat pentru asistenta in astfel de situatii.
Veti primi, in scurt timp, un e-mail la adresa din contul de utilizator, in care veti primi o parola temporara. Accesati link-ul din e-mail pentru confirmarea primirii parolei temporare si intrati pe contul dumneavoastra folosind aceasta parola si schimbati parola cu o parola dorita/acceptata de dumneavostra.
Daca acest e-mail nu soseste sau aveti in continuare probleme, acesati acest link click aici
si comunicati-ne problema.

Cum imi schimb parola ? Cum pot sa actualizez datele furnizate in formularul de inregistrare?
Daca doriti sa va schimbati parola sau sa va actualizati datele inregistrate trebuie sa intrati in cont folosind parola curenta, apoi, in sectiunea date de cont accesati link-ul Modificare date de inregistrare si veti intra in formularul cu datele dumneavostra unde puteti sa efectuati modificarea parolei si a datelor de inregistrare.

Pot sa am mai multe adrese de livrare ?
Puteti sa comandati produsele de pe contul dumneavoastra si sa solicitati livrarea la o alta adresa decat cea de inregistrare.
Aceste adrese de livrare le puteti completa si vizualiza/actualiza accesand in sectiunea Date de cont (din contul dumneavoastra) link-ul Adrese de livrare.
Aici puteti sa vedeti lista de adrese si sa va adaugati un numar nelimitat de adrese.
Este obligatoriu de completat si numarul de telefon al persoanei de la adresa de livrare pentru a putea fi contactat in vederea stabilirii detaliilor de livrare (ora etc).

Pot sa vad toate comenzile mele si statusul lor ?
Toate comenzile efectuate prin lentilecontact.ro sunt la dispozitia dumneavoastra.
Acesati link-ul Comenzile mele din sectiunea Date de cont (din contul dumneavostra), link-ul cu acelasi nume din partea de sus a site-ului sau butonul din dreapta site-ului.
In pagina cu comenzile dumneavoastra puteti sa va selectati aceste comenzi dupa perioada de lansare sau dupa un anumit produs comandat.
Pentru a vizualiza complet una dintre comenzile dumneavoastra accesati link-ul Detalii din dreptul comenzii.
Sistemul va ofera posibilitatea sa relansati in acel moment o comanda (daca aveti nevoie de aceleasi produse) sau sa apelati la serviciul nostru Atentionare.

Ce inseamna serviciul Atentionare ?
Este un serviciu special lansat pentru dumneavoastra de catre lentilecontact.ro
Va permite sa va planificati relansarea unei comenzi la o data pe care dumneavostra o agreati.
Accesati link-ul i Reamintiti-mi sa relansez o comanda i de pe contul dumneavoastra, sectiunea Date de cont.
In fereastra specifica serviciului este necesar sa identificati comanda de relansare si sa stabiliti data la care sa fiti atentionati/avertizati ca este timpul relansati comanda.
Apasati butonul Inregistreaza si serviciul a fost activat pentru comanda dorita.
La data specificata veti primi un e-mail in care veti fi avertizat de necesitatea relansarii comenzii si un link care va va duce direct in contul dumneavoastra pe comanda respectiva (evident necesitand logarea i din motive de securitate a datelor dumneavoastra).
Va trebui sa confirmati relansarea ei si sistemul va relansa comanda.

 

II.Cumparare, plata si livrare

Cum pot sa cumpar un produs ?
Operatiunile ce trebuie facute pentru cumparare sunt explicate in sectiunea Cum cumpar. Pentru a accesa aceasta sectiune este necesar sa selectati link-ul "Ghid cumparator" din partea superioara a ecranului.
Cum pot plati pentru produsele cumparate?
Exista mai multe modalitati de plata, in functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti opta pentru:
i achitarea produselor la livrare cash, pe baza facturii ce insoteste coletul (livrat prin curier in sistem ramburs)
i achitarea in avans prin ordin de plata in contul IBAN: RO58 BTRL04301202J07963xx  , Banca BANCA TRANSILVANIA - Sucursala Unirii- Agentia Vitan
(de la un ghiseu bancar sau prin mandat postal) .

Pot folosi mai multe metode de plata?
Puteti folosi diverse metode de plata pentru comenzi diferite. Nu puteti opta pentru mai multe modalitati de plata in cadrul aceleiasi comenzi.

Cum se livreaza produsele?
Prin curierat la adresa specificata in comanda si confirmata de dumneavoastra telefonic.

Tarifele pentru livrarea produselor variaza in functie de localitate, pentru orice tip de produs comandat, cu preturi de livrare pornind de la 15 RON - in localitatile resedinta de judet.
(Atentie: Costul exact al transportului este afisat in ultima pagina dinaintea validarii comenzii).
Prin mesageria Postei Romane cu ridicarea pachetului de la oficiul postal de care apartineti cu adresa din buletin. Pentru orice tip de produs comandat pretul de livrare porneste de la 6 RON- pentru Bucuresti.
(Atentie: Costul exact al transportului este afisat in ultima pagina dinaintea validarii comenzii).


Care este durata livrarii ?
Pentru toate produsele comercializate, in pagina de produs este specificata disponibilitatea si durata estimata a livrarii.
In situatia in care aveti in aceeasi comanda produse cu disponibilitati si durate de livrare diferite se va stabili telefonic cu specialistul nostru cum doriti sa fie livrate produsele.

Este nevoie de semnatura mea la primirea produselor?
Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi, este necesar sa semnati la primirea chitantei, pentru a nu exista dubii asupra efectuarii livrarii si, implicit, a platii. Este deci si in avantajul dumneavoastra sa semnati la primirea produselor, pentru a putea demonstra ulterior, in caz de nevoie, ca ati efectuat plata.

Cum pot sa imi determin cheltuielile de transport?
Cheltuielile de transport variaza in functie de localitatea in care doriti sa primiti comanda. Pretul transportului este afisat in pagina de finalizare a comenzii (pasul 2 al finalizarii i dupa stabilirea adresei de livrare).

In ce situatii beneficiez de transport gratuit pentru produsele comandate?
Expedierea gratuita este asigurata in urmatoarele situatii:

  • Pentru perioade clar stabilite si limitate in situatii de oferte speciale lansate de lentilecontact.ro


III. Probleme sau nelamuriri


Cum procedez daca am o nelamurire sau vreau sa fac o reclamatie?
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de la lentilecontact.ro , va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa
office@lentilecontact.rosau sa accesati link-ul contactati-ma si sa completati formularul in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra.
Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, data si metoda de livrare, precum si, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comanda, pe care il gasiti in mesajul de confirmare primit de la lentilecontact.ro in urma validarii comenzii dumneavoastra. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si lentilecontact.ro, motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra.

Ce trebuie sa fac daca am vreo problema cu comanda mea?
Daca nu primiti la timp produsele comandate sau daca acestea au fost livrate intr-o stare necorespunzatoare, va rugam sa trimiteti un email in care precizati toate aceste detalii la clienti
@lentilecontact.ro sau sa accesati urmatorul link contact si sa completati datele in formular.

 

Care sunt datele de identificare ale lentilecontact.ro ?

LENTILECONTACT  RO  EXPERT  SRL
Nr.reg.com: J40/7996/08.05.2008 
CUI: RO 23836901
str. General Nicolae Dona, nr.15,
Bucuresti, Sector 1, cod postal 010781

BANCA TRANSILVANIA
Sucursala Unirii- Agentia Vitan
IBAN ROL: RO58BTRL04301202J07963XX


Cum pot contacta lentilecontact.ro ?

Modalitatile de contact sunt:

- Prin Email: office@lentilecontact.ro
- Tel: +40 21 310 6336
- Fax: +40 21
310 6336
- completand formularul de contact prin accesare link- vreau info suplimentare

Copyright © 2006 - 2011 LENTILECONTACT RO.Toate drepturile rezervate.